Begin dit jaar is in de Torenstraat een groot bierwalhalla geopend. Op tap vind je 20 bijzondere bieren en je kan ook nog uit een enorme lijst flesjes en blikjes kiezen. De tekst op de glazen verraden dat de eigenaar eerst Anna’s bar in het bruisende MingleMush bestierde. Wij brachten deze leuke nieuwkomer én buurman van Florencia een bezoekje.

Bierbarry

Barry’s Blondje

Als je belandt bij een heuse bierbar bestel je natuurlijk hun specialiteit. In dit geval is het een Barry’s blondje. Dit huisgebrouwen biertje valt goed in de smaak en is door het vleugje limoen een goede dorstlesser. En wij als wijnliefhebbers kunnen niet zonder druiven dus nippen we aan een koude Grape peel session. Bij zulke lekkere drankjes mag een borrelhapje natuurlijk niet ontbreken. Wij laten een portie nacho’s aanrukken. Bij de buren verschijnt een knapperige pizza op tafel die tot de laatste kruimel opgaat. Met de keuken zit het hier ook goed.

Goede sfeer

Wij denken nog niet aan thuis dus bestellen een tweede rondje. Ditmaal niets van de tap maar kiezen we voor een blikje Thaiger style en een White Bastard gemaakt in Nederland. Ondertussen bewonderen we de stoere inrichting en leuke bankjes. Deze zaak spreekt duidelijk een breed publiek aan. Voordat we afscheid nemen brengen we nog even een bezoek aan het toilet. Hier geen saai bordje met dames of heren op de deur maar lezen we MARRY en BARRY. Wij hebben hem niet persoonlijk ontmoet dus dat trouwen stellen we nog uit maar die Barry is een blijvertje!
Bierbarry & Kitchen. Torenstraat 49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *