Eén van onze favoriete websites Den Haag Direct stelde de vraag: waar drink je de lekkerste smoothie? Er werd enthousiast gestemd en Blendz Live Healty kwam als winnaar uit de bus. Wij moesten natuurlijk testen of hun smoothies inderdaad goddelijk zijn.

Blendz Live Healthy opende begin dit jaar in de Papestraat en stond al op ons ’to visit’ lijstje. Nu ze prijzen in de wachten slepen konden we een bezoekje niet langer uitstellen. We worden enthousiast begroet door, wat later blijkt, de zus van de eigenaar.

Na dit hartelijke welkom legt ze gelijk het menu aan ons uit. Ze hebben functional smoothies voor als je een detox momentje of vitamine shot kan gebruiken. Onder de Refresh fruit smoothies vallen de mixjes met puur fruit. Dan heb je nog smoothies met yoghurt + melk plus en de exotische smaken met een basis van melk.

Killer Berry

De functional selectie laten we even aan ons voorbij gaan omdat tarwegras en selderij niet echt aantrekkelijk klinkt. Maar aangezien we wel een extra fruitboost kunnen gebruiken kiezen we voor een gezonde Killer Berry uit de refresh hoek. Voor onze neus zien we een hele groene appel, mango, aardbei en ananas in een enorme blender verdwijnen. Met die twee stuks fruit per dag zitten we vandaag wel goed. Maar het draait allemaal om de smaak. En ja, we snappen die prijs wel want dit is gewoon een heerlijk verfrissend drankje. Een prima adresje om tussen het shoppen door een smoothie te scoren! Ze verkopen trouwens ook verse salades en wraps mocht je zin hebben in een gezonde lunch.

Blendz Live Healty, Papestraat 14A

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.