GESLOTEN – Oh wat werd er lang verbouwd op de Denneweg. Maar De Koets is eindelijk geopend. En wat is het mooi geworden!

Eyecatcher

Met paleis Noordeinde als bijna-buurman mogen Willem-Alexander en Máxima natuurlijk niet ontbreken. Ze hangen levensgroot aan de muur. Hier is duidelijk een interieurarchitect aan het werk geweest. De hippe bar, ijzeren kettinggordijnen, ronde banken en veel goudtinten zorgen voor een moderne sfeer. Al is het schitterende glas in lood plafond onze favoriete eyecatcher. We krijgen een hartelijk welkom (inclusief handdruk van de gastheer) en gaan aan een tafeltje aan het raam zitten. De keuken heeft een doorkijkje en we zien dat er hard wordt gewerkt. Er staan zowel wereldse gerechten als klassiekers op het menu dus iedereen zal hier iets lekker vinden.

Mooie borden

Leuk dat je hier een amuse krijgt aangeboden. Erbij drinken we een goede witte wijn. Als voorgerecht valt de keus op de Thaise beef salade en de soep van de dag: asperge met zalm. De ober vraagt bij het afruimen attent of we een korte pauze willen. Aangezien onze gerechten goed in de smaak vielen, laten we de kok gewoon zijn gang gaan. Even later komt de sushi (crunchy tuna roll) en een verse vis op tafel. Ook nu mooi gepresenteerde borden met gerechten die ook nog eens prima smaken. Fijn dat de bediening de hele avond aandacht voor ons had. Dus wij stappen zeer tevreden uit deze koets.
De Koets, Noordeinde 142

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *