Zoek je een gezellige borrelplek waar ze ook nog kunnen koken? Wij hebben een heel fijn adresje in het Statenkwartier gevonden.

Borreltijd

Verstopt in een zijstraat van de Frederik Hendriklaan zit het gezellige Comeonin. Eigenaar Willem transformeerde begin 2018 brasserie Laartje om tot dit buurtcafé. Wij lopen er op een vrijdagmiddag binnen en kunnen gelijk van de aanbieding gebruik maken: Gin Tonics voor € 7,50. Hierbij moeten natuurlijk borrelhapjes komen. Naast het bitterballen assortiment hebben ze ook  Spaanse gehaktballetje, jalapeños of een plankje charcuterie. Wij houden het bij nachos met huisgemaakte salsa en pittige kipkluifjes. En dat bleek een prima keus te zijn.

Terras & muziek

Het valt ons op dat bierliefhebbers hier aan het goede adres zijn, de keuze is enorm. Er zijn meer dan 75 verschillende soorten in huis en het aanbod groeit. Daarnaast hebben ze bij elk gerecht een bijpassende biertip. Wij blijven gezellig plakken voor het diner en bestellen rendang en de special: chicken teriyaki. Het bijpassende bier laten we aan ons voorbij gaan maar ook met wijn smaken deze gerechten goed.

We hebben gezellig en goed gegeten voor een schappelijke prijs. En wij als zonliefhebbers zagen dat er ook een terras aan de achterkant is dus hier lopen we vast nog eens binnen.

Comeonin, Antonie Duyckstraat 141

p.s. elke 2e zondag van de maand is stilzitten onmogelijk. Een jazzband zorgt dan voor live muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *