Er zijn de laatste paar maanden een aantal nieuwe restaurantjes geopend in de nieuwbouw op de boulevard. Chouchou is daar een van. We lopen langs en nemen een kijkje.

Chouchou

Wereldse allure

Bij het betreden van het restaurant waan je je eerder in een levendige metropool dan aan het strand. Je ziet er een opvallende vloer, kleurrijke lampen en gouden details. Het doet ons wat Arabisch aan. Ze zijn bij Chouchou trouwens ook dol op planten en botanische prints.

chouchou

Lekker lang tafelen

Bij ChouChou laten ze je kennis maken met een nieuwe manier van genieten; of je nou komt lunchen, borrelen of uitgebreid dineren. ChouChou beschikt over een uitgebreid à la carte lunchmenu en voor een vaste prijs bestel je de gehele avond lang gerechten van de wereldse kaart.

chou chou

De kaart staat vol met diverse internationaal georiënteerde gerechten en Europese klassiekers die bij iedereen wel in de smaak vallen. Zo kan je bijvoorbeeld lunchen met een Japanse Egg sandwich, neem je bij de borrel blooming onion (het klinkt leuk, maar wat is het?) of kan je kiezen voor het sushimenu van de chef. We hebben zelf nog niets geproefd. Dus als je tips hebt, horen we het graag!

Chouchou lijkt ons een goed alternatief als je even geen zin hebt aan zand tussen je tenen. Al zijn wij stiekem toch wel dol op zand …

Chouchou, boulevard Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *