Chocolade is altijd een goed idee. Helemaal als je het combineert met lekkere koffie. Met de komst van het beproefde chocolade concept van de Chocolate Company Cafe zit je op de Haagse Turfmarkt goed. 

Chocolate cafeWe hebben veel zin in goede cappuccino als we deze nieuwe spot binnenlopen. Een plek die uitnodigt voor een effectief overleg aan een van de lange tafels, uurtje met laptop of snelle to go. Wel altijd in combinatie met chocolade. Want van alle kanten lacht het lekkers je toe.

En dan wordt deze chocolade ook nog eens ambachtelijk bereid door zogenaamde chocolate designers. Als dit geen succesformule is op steenworp afstand van Den Haag Centraal Station. En tussen enkele ministeries waar duizenden chocolade addicts dagelijks werken.

Chocolate companyDe Chocolate Company staat bekend om de HotChocSpoon: een blokje chocolade aan een stokje, die door warme melk geroerd kan worden. Met nog vele gure herfstdagen in het vooruitzicht zien we onszelf heel snel een van de choco-stokjes bestellen.

Je kan bij de Chocolate Company terecht voor een last-minute chocolade cadeau voor vriendin, zus of collega. Maar voor een uitgebreide high tea of lunch ben je hier ook aan het juiste adres. Naast de toonbank staat een groot chocolade fondue. Om je nog extra lekker te maken…

Chocolate CompanyHet was nog even spannend of deze gloednieuwe vestiging van The Chocolate Company Café haar deuren kon openen. Vlak voor de opening brak er een flinke brand uit. Maar daar merk je helemaal niets van.

Dus voor de chocoholics onder ons: op naar de Turfmarkt.

Chocolate Company, Turfmarkt, Den Haag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *