Wat verstopt in een zijstraat, vlakbij het Noordeinde zit Cafè de Florèz. Dit fijne all day brunch – petit diner tentje in de Annastraat nr. 17 serveert het beste van de Franse keuken. Dus ben je fan van Franse specialiteiten, Parijs of gewoon een kaart vol lekkers ga hier dan vooral snel heen.

terras florez
florez

Petit Paris

Cafè de Florèz is de trotse eigenaar van een op het eerste gezicht zeer fijn terras. Helaas is het tijdens ons bezoekje veel, maar dan ook veel te koud. Dus we kiezen een tafeltje binnen. Hier is het ingericht alsof je midden in Parijs zit te eten.

Sinds een half jaar kan je hier terecht voor de beste gerechten van Parijs. We krijgen bij het zien van de kaart ook direct een beetje stress. Want hoe gaan we kiezen uit al dit lekkers?

menu florez

Deze aanwinst in het Hofkwartier heeft één kaart voor de gehele dag. De Oeuf Bénédicte en Croque Madame hebben het bij het kiezen van onze lunch nipt verloren van twee andere zeer Franse gerechten. Stiekem lusten we alles wel wat op de kaart staat.

Kaasmonsters

camembert

Deze camembert uit de oven is in werkelijkheid nóg lekkerder. Een echte tip voor kaasmonsters. Hij is geflambeerd met calvados. En brandde aan tafel nog kort. Dit kaasje neemt ons in gedachte mee naar herinneringen uit Frankrijk.

Tarte Flambée

florez
Cafe de florez

Deze tarte flambée doet niet onder voor de camembert. Ook dit ideale lunchgerecht met champignons, uien en crème fraîche kunnen we iedereen aanraden.

florez koffie

De keuken is helemaal open. Je kunt met eigen ogen zien dat alles wat je besteld vers én met liefde wordt gemaakt. We sluiten onze vrijdagmiddag lunch af met een goede koffie uit Colombia. Want die is nu eenmaal nog altijd lekkerder dan de Franse variant.

Café de Florèz, Annastraat 17, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *