De zomer komt eraan. Als het even kan rijden we voor langere tijd de grens over richting zonnige oorden. Maar de weg er naartoe valt soms letterlijk vies tegen. En dan echt vies van vies. Want wie kent ze niet: die stinkende ‘gaten’ waar je echt niet heen wilt. De kleffe broodjes. Prullenbakken die uitpuilen. Breakzy gaat ons verlossen van deze teleurstellingen. Deze app geeft ons tips voor de beste stopplekken langs de snelweg. 
APPlow
Breakzy

Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Dankzij de reviews van andere vakantiegangers weet je of je direct kunt stoppen of beter een paar kilometer kunt doorrijden voor de perfecte restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen.

Bezoek beste picknickspots
Door de filters kun je eenvoudige zoeken naar onder andere tankstations, speelplekken en kampeerplekken. Eigenlijk de top-stop-plek die bij je past. Of je nu gaat picknicken met zelfgesmeerde bammetjes of alvast wilt wennen aan de lokale lunch. Word je nu heel blij (of toch niet…) van een stopplek. Laat dan jouw mening achter in de app. Zo wordt voor iedereen de vaak lange autorit nét even wat fijner.

Gratis 
Je hoeft er niet bang voor te zijn dat Breakzy je gehele databundel leegslurpt. Ook offline vind je de beste plekken voor een break op jouw route. Snel downloaden dus. Je vindt de gebruiksvriendelijke app gewoon in de appstore. Nog graties ook. Stop vanaf nu ook leuker onderweg. Downloaden maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *