GESLOTEN – De Korte Molenstraat heeft er een nieuw tentje bij: Bob’s your uncle. Deze nieuwkomer met de fascinerende naam moesten wij natuurlijk even een bezoekje brengen.

Bij Bob kan je terecht voor lunch, een borrel of take away. Wij stappen op een vrijdagmiddag binnen dus het weekend mag gevierd worden! Op tafel verschijnt een biertje uit de stadsbrouwerij in Delft. En dat geeft gelijk aan waar Bob inkoopt: bij kleine, ambachtelijke leveranciers. Door de verschillende soorten stoelen en tafels hangt er een gezellige huiskamersfeer. Ondertussen werpen we een blik op de menukaart. De lekkere broodjes moeten we aan ons voorbij laten gaan maar de borrelkaart staat vol lekkers. De garnalenkroketjes (gemaakt door oma Bob) proeven we graag een andere keer, vandaag houden we het bescheiden met de notenmix. Lang na borrelen is er niet bij, de keuken sluit rond 19:00. Maar mocht je nog trek hebben, pik je gewoon de daghap to go op. Zondagmiddag kan je bij Bob lekker relaxen. Er staan dan verschillende hapjes op de bar en voor €3,50,- kan je deelnemen aan dit tapasfeestje.

Bob

En of dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook een mini-cadeauwinkeltje. Hier vind je voornamelijk lekkere producten. Zo verkopen ze bijzondere biertjes, chocolade, honing, koekjes, vinaigrette en veel meer. Deze nieuwkomer is door ons meer dan goedgekeurd dus oom Bob voegen we graag toe aan onze Haagse horecafamilie!
Bob’s your Uncle, Korte Molenstraat 11 A Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *