Het weekend is weer in zicht. We zorgen er altijd voor dat een lekkere fles wijn en enkele hapjes binnen handbereik zijn. Je kan je borrel eenvoudig een speciaal tintje geven. Wij hebben vijf originele vondsten op een rij gezet. Die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Met deze bijzaken steel je gegarandeerd de show. Wanneer spreken we af?

wijnkoelerCreatieve wijnkoeler
Dit blik is echt een eyecather op iedere tafel. Flesje wijn en wat ijsblokjes erin en je hebt een super leuke wijnkoeler. Je kan het blik natuurlijk ook voor allerlei andere dingen gebruiken. Voor €7,95 koop je hem al. De webshop Sterrenhoudt is sowieso een blikje waard. Ze verkopen woonaccessoires en design items van Scandinavische merken.

the_beach_glass_snow_imagePrikglas 
We nemen met moeite afscheid van het zonnige buitenleven. Dus tippen een item die we vast in de kast leggen. Wachtend op het juiste moment. We kopen ‘prikglazen.’ Een omgevallen glas is namelijk reuze irritant. Hiermee is dat probleem verleden tijd. Als je ze toch hebt. Gebruik hem in bad of op de piste…


Outdoor glazen g_grande

In de categorie outdoorglazen nog een topper. Deze zien er niet alleen mooi, strak uit, maar houden je wijn ook nog een koel. We willen ze wel!

image-2016-10-14-3

 

 


Winegum

Van wijn naar wine gum. Overal wijn eten klinkt aantrekkelijk. De Amsterdamse makers van wijn in een snoepje proberen de beleving van de eerste slok wijn na te maken. De winegums zijn ook nog eens heel aantrekkelijk verpakt. Een leuk cadeautje voor wijnliefhebbers.img_3081

Wijnkoeler in je fles 
Met deze koelstaaf in je fles heb je altijd koele wijn. Je legt de staaf vooraf gewoon even in de vriezer. Wanneer je de stick in je de fles klemt blijft de wijn een uur lang lekker koud. De staaf koelt de wijn niet alleen, de schenkdop zorgt er ook voor dat de wijn niet druppelt bij het inschenken. En je kan de stick eenvoudig meenemen… Cheers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.