We fietsten door de Boekhorststraat en op de hoek, met uitzicht op de gracht, doemde Chocolate Café Bolena op. Wat is dit voor gezellig plekje zo midden in de stad? Onze bestemming kon wel wachten: tijd voor koffie met chocolade.

Chocoladedroom

Je baan opzeggen en doen waar je echt gelukkig van wordt. Weinig mensen durven de stap te wagen. De Argentijnse Lucia wordt blij van koken, chocolade en koffie. Dus tijd voor een nieuwe carrière. Met behulp van haar partner en vrienden toverde ze dit hoekpand om tot een gezellig chocolade-atelier. De rollen hebben ze duidelijk verdeeld: zij gaat over de lekkernijen, hij over de koffie en muziek.

Bolena

Cadeautje

In het atelier achter de toonbank kan je zien hoe Lucia werkt. Ze wil hier in de toekomst ook workshops gaan geven. Wij hebben gelijk het perfecte cadeautje gevonden voor een vriendin: handgemaakte chocolade met gepofte quinoa en kaneel. In het prachtige doosje zit ook witte, biologische chocolade. Een schot in de roos blijkt een dag later. We krijgen een foto van een halfleeg doosje toegestuurd. Volgens Lucia brengt chocolade mensen samen, dat klopt!
Chocolate Café Bolena, Boekhorststraat 191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *