GESLOTEN | BLT is al sinds 2012 te vinden op de Theresiastraat. Sinds deze maand kan je hun verse broodjes ook eten (en afhalen) op de Willem de Zwijgerlaan. Wij gaan er lekker lunchen.

BLT Den Haag

BLT

Het gebouw tegenover Paagman en Albert Heijn, waar tot voor kort tapas werd geserveerd is omgetoverd tot de prettige lunchroom. Daarvoor, nog niet eens zo heel lang geleden, was BLT ook al te vinden op deze plek. Maar de pizza’s van toen, zijn vervangen voor de broodjes en salades van nu.

We waren van plan alleen even een kopje koffie te drinken op het bankje op de stoep, maar na het zien van de kaart moeten we ook echt snel terugkomen (een uur later…) voor de lunch. Dus op naar binnen.

Service met een glimlach

Het personeel is vriendelijk, enthousiast en gedreven. Zowel de sandwichmaker als de Engels sprekende bediening hebben duidelijk plezier in hun werk. Daar worden we blij van.

Wij gaan een broodje met vers gemaakte hummus en gegrilde groenten. En een good old clubsandwich met truffel. Omdat we willen delen krijgen we allebei precies de helft geserveerd. Dat is nog eens meedenken.

Beide broodjes vallen goed in de smaak. De ingrediënten zijn vers en de broodjes royaal belegd.

Als we weggaan wenst de sandwichmaker vanuit de open keuken ons een een fijne middag. Wij kunnen slechts één conclusie trekken: BLT is back, en wederom een aanwinst voor de buurt.

BLT, Willem de Zwijgerlaan 46a, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *