Op het moment dat TJ Bloemen schaatst voor goud, lopen wij Bloem binnen. Homemade cakes in een decor van oma. Je lunch geserveerd op kringloop servies. Weg hip en happening. Welkom autenthiek en sfeervol. Bloem is onze nieuwe huiskamer in het Haagse centrum. 
Bloem lunchen
We zijn er op weg naar het Plein al tig keren langs gelopen. En altijd denken we ‘dat ziet er gezellig uit.’ De geveltekst homemade cakes heeft ons altijd op het verkeerde been gezet. Want meestal zijn we rond lunchtijd in de stad.

Lunchwensen vervuld
Hoe lekker een blueberry cheesecake ook is, in de middag heeft een broodje de voorkeur. Als we toch even op de kaart kijken worden onze wensen vervuld. Het barst in dit leuke tentje van de lekkere broodjes. Wat een verrassing.


Als bij oma thuis
De inrichting van Bloem bestaat uit o.a. een theepotlamp aan het plafond, vintage stoelen, ouderwetse vloerkleden en groot bloemenschilderij aan de muur. De sfeer is zeer ontspannen. Het aantal tafeltjes beperkt.

Bloem lunch
Vanuit een oude stoel bestellen we onze broodjes. Die we als altijd delen. Shared lunchen voeren we maximaal door. En dat is maar goed ook. Want de geitenkaas-spinazie quiche met bacon en clubsandwich zijn allebei fingerlikking good.


Toch die homemade cakes
Nu we hier toch zijn vergeten we voor het gemak de calorieën en bestellen ook een goddelijke homemade cheescake. Die de zonde zo waard is. Wat zijn we blij met deze ontdekking. Op nog geen 10 meter van het Haagse Plein.

Bloem, Korte houtstraat 6, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *