Dat wij fan zijn van het Anna Paulownaplein hoeven we jullie niet te vertellen. Dus toen we hoorde dat Bite Me! een metamorfose heeft ondergaan hadden we een goede reden om ‘ons’ pleintje een bezoekje te brengen.

De eigenaren van het tegenovergelegen Publique hebben Bite Me! nieuwe leven ingeblazen. Begin januari werd de hele zaak opgefrist en kwam er een nieuwe kaart. Op de eerste officiële ijsdag stappen wij verkleumd binnen. We ploffen neer op de grijze bank en hebben uitzicht op gigantische wijnrekken die aan de muur hangen. Net als in Publique is hier ook goed over de wijn nagedacht. Naast de 13 verschillende wijnen die je per glas kan bestellen is er een krijtbord met bijzondere wijnspecials. Dankzij de goede Verdejo die in een mum van tijd op tafel verschijnt zijn we al snel opgewarmd. Little flavours of the world lezen we en dat klopt, de kaart is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleinere gerechten. Voor een volledige maaltijd kan je er drie of vier bestellen.

Black box

Kiezen is lastig dus we bestellen één Black box: vier gerechtjes inclusief brood en truffel frietjes voor 36,50. Aan de overkant geen verrassing, daar verschijnt een de thaise kipsalade op tafel. De box begint met sashimi van zalm en tonijn, het duurste gerecht van de kaart. En het smaakt geweldig. Daarna volgt de holy ravioli. Als hoofdgrecht is gekozen voor de steak met chimichurri en ook de verrassing is vlees: lamskoteletten. Ook hier gaat alles tot de laatste kruimel op en wat waren die truffelfrietjes lekker!  We sluiten af met een lekkere limoen cheesecake en vragen de rekening. Met de prijs kwaliteit verhouding zit het hier goed. Tevreden lopen we de kou weer in en fantaseren alvast over de zomer die komen gaat. Want van alle terrassen aan het plein heeft het Bite Me! terras het langste zon. Tot dan!
Bite Me! Anna Paulownaplein 9, Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.