Zondag zijn de ijzers ondergebonden voor wat rondjes op de schaatsbaan voor het Kurhaus. En al dat gezwier op het ijs maakt hongerig. Onze keus viel op Bella! Bella! en hier kregen we geen spijt van.

Hello Gorgeous

Op de plek waar tot vorig jaar restaurant Oceans zat, is nu Bella! Bella! te vinden. Zelf omschrijven ze zich als een hip urban restaurant en dat zie je terug in de inrichting. Hier word je verwelkomd met Hello Gorgeous in roze neon letters. Dat is nog eens een fijne binnenkomer (zeker met je rode wangen en schaatsmuts op). Er is duidelijk voor een mix & match inrichting gekozen. We zien comfortabele banken, hoge tafels met velours barkrukken en houten bistrostoeltjes. Wij kiezen voor een grote bartafel zodat we uitzicht hebben op de schaatsende menigte.

Bella! Bella!

Keus genoeg

Het is rustig dus we krijgen alle aandacht van de aardige ober. Op de kaart zien we vooral veel mediterraan geïnspireerde gerechten. Verschillende, salades, pasta’s, visgerechten en steaks kan je hier eten. Wij warmen ons eerst op met een kopje linzensoep. En die smaakt naar meer daarom bestellen we ook nog een wrap met lamsgehakt en een broodje caprese. De glimmende rode bar geeft een kijkje in de keuken dus je ziet de koks aan het werk.

Wandversiering

Terwijl we genieten van onze royale gerechten bewonderen we de enorme wandversiering. Deze vier dames lijken rechtstreeks uit de jaren vijftig te komen en zijn een heuse blikvanger. Hongerige schaatsers of dorstige strandgasten zijn hier aan het goede adres. Hier serveren ze in een gezellige omgeving grote porties. Mochten we ons schaatsavontuur een vervolg geven weet je waar je ons kan vinden…
Bella! Bella! Gevers Deynootplein 129

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *