Overgewaaid uit Amsterdam & Utrecht naar de Haagse Frederikstraat: Teds. Vanaf 8 uur tot 17 uur kun je hier terecht voor koffie, ontbijtjes, brunch, salades en mimosa’s. Maar ook voor early day cocktails ben je hier aan het juiste adres. Brunchen?

Wat is Teds?
Teds is gloednieuwe all-day brunch hotspot, waar je van vroeg in de ochtend tot het einde van de middag kunt brunchen. Dus als je om 15:00 uur nog zin hebt in een ontbijtje: no problem bij Teds.

De menukaart wordt de hele dag geserveerd. Heb je om 8:00 uur zin in frietjes met pancakes. Bestellen maar. Of toch liever scrambled eggs bij een wijntje. Heel normaal.

Good Morning Gorgeous!
Wij brunchen rond lunchtijd. De brunchcocktail mag daar om te beginnen natuurlijk niet bij ontbreken. We maken kennis met de mimosa – een glas verse jus met prosecco- niet bepaald een straf. Hier moeten we maar niet teveel aan wennen. Want kleine kans dat we dit thuis geserveerd krijgen 🙂

Teds
Kaart vol lekkers
Bij Teds kan dus je de hele dag dus kiezen voor een klassiek yoghurt ontbijtje met fruit of een croissant. Maar ook staan er wentelteefjes, pancakes en diverse salades op de kaart. We zien onze buren tijdens het bestuderen van de kaart genieten van een hamburger met frietjes. Onze keuze valt op een zelf samengesteld zuurdesem broodje van scrambles eggs met zalm en avocado en een broodje met kipstukjes en zurgvuldig gesneden avocado. Beide  kunnen we aanraden. Wellicht maakt dat de keuze makkelijker.


Teds
De inrichting
Teds Den Haag is stijlvol ingericht. Groen is de basiskleur. Als wij er in de eerste week zijn worden de laatste puntjes nog op de i gezet. Ze hebben verschillende varianten behang. Waar vind je tijgers op het toilet? Overal kleine schilderijtjes met inspirerende teksten. En een populair lichtbord.

Teds
Je vindt er meerdere, ronde tafeltjes van marmer. Die je makkelijk aan elkaar kunt schuiven, Maar ook een paar hoge zitplekken. Best veel variatie eigenlijk. Want ook de bar nodigt uit om eraan te gaan zitten. Kies vooral zelf je favoriete plekje met een smaakvol brunchgerecht. Enjoy!

Teds
Ted’s All day brunch, Frederikstraat 32, Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.