GESLOTEN – In het hippe Zeeheldenkwartier opende een paar weken geleden The Fish Shack seafood bar. In deze zaak is het motto: A fish a day keeps the doctor away. Dus op de kaart staat vis, vis en nog meer vis.

Aan image-2017-04-19de wanden hangen visposters en het grote bord met dagvangsten maakt de boodschap duidelijk: vleeseters keer om. Wij zijn met z’n vieren. De leuke bartafeltjes aan het raam moeten we daarom overslaan maar in deze lichte zaak zit je eigenlijk overal goed. De ontvangst is hartelijk en al snel zitten we met een goed glas wijn en brood met ansjovisboter en makreelmousse de kaart te bestuderen. En tja, met zo’n menu is kiezen erg lastig. We besluiten te delen zodat we zoveel mogelijk kunnen proeven. Het mini bbq’tje met heilbot en mango spiesjes gooit niet alleen door de presentatie hoge ogen. De buns gevuld met kreeft en de gefrituurde visjes vallen ook goed in de smaak.

Vangst van de dag
FullSizeRenderOngemerkt is de hele zaak volgelopen, er is geen barkruk meer vrij. Gelukkig kunnen de twee vriendelijke serveersters de drukte prima aan. Zelfs de (gratis) karaf kraanwater wordt steeds netjes gevuld. Na het succes van de eerste ronde besluiten we ook de hoofdgerechten te delen. Op tafel verschijnen de vangst van de dag (roodbaars), een enorme visburger, nieuwe bbq spiesjes en overheerlijke clam showder fries. De porties zijn ruim en alles smaakt even goed. Van de rekening schrikken we niet dus ons zie je hier zeker terug.

The Fish Shack, Tasmanstraat 129 (hoek Prins Hendrikstraat), Den Haag

Win!
Zelf ervaren hoe het er in The Fish Shack aan toe gaat? Dat kan! Wij mogen een tweede Platter weggeven. Dan verschijnt het beste van de kaart op je tafeltje. Laat ons via Facebook weten wie je meeneemt om kans te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *