Heb je toevallig zin in een lunch in Den Haag buiten op het terras? Dan komt dit lijstje vast goed van pas. We delen onze 5 favorieten lunchplekken waar je heerlijk in het zonnetje kan zitten:

Stadstuin Juni

In een goed verborgen stadstuin vind je Juni. Zo’n plekje wat je eenmaal gevonden, nooit meer vergeet. Ontvlucht de drukte van de Haagse binnenstad en geniet van een oase van rust. En er komen ook nog eens lekkere en gezonde gerechten uit de keuken. Een aanrader die we eigenlijk niet verder willen vertellen want dadelijk is het gedaan met de rust…

Nutstuin

Kleurrijke Mugs and Murmaids

Blauw, roze of rood. Origineel en kleurrijk. Verfrissend en gezond. Mugs and Murmaids in het centrum maakt je dag goed!  Wij hadden de broodjes Say Cheese en Barbapapa, beide kleine kunstwerken. De kruidenkaas is blauw en een goede combinaties met de zalm. Maar ziet er gewoon gaaf uit. Bijna zonde om op te eten. Ook het broodje met Baba Ganoush en kipreepjes is er eentje om nogmaals te bestellen. Oh en ze hebben hier ook héérlijke sapjes.

lunch den haag

Fijne Victoria en Van Kinsbergen

Ben je in Het Haagse Zeeheldenkwartier dan heb je keuze uit twee toppers.
Op het zonnige terras op het Prins Hendrikplein ben je bij Grand café Victoria in goede handen. Hun eigen bier, een koude Victoria Blond is de perfecte dorstlesser.
Maar ook bij buurman Gastropub & Brouwerij Van Kinsbergen eet je heerlijk en blijf je na de lunch gewoon plakken voor een gezellig borrel…

Kinsbergen

In het park

De perfecte plek om een zonnige dag door te brengen is een Haagse hotspot met homemade taart: Greens in the Park.  Het doet haar naam eer aan want het ligt middenin het Westbroekpark. Hier koken ze zoveel mogelijk met de groenten uit hun eigen biodynamische moestuin. En mocht het zonnetje zich niet laten zien zit je binnen in een soort hypermoderne kas ook tussen groene bomen, planten en gewassen. Heerlijk plekje in de natuur!

Greens

Gezond!

Wij zijn niet het prototype ‘groene meisjes’, maar de healthy food hotspot Foam in de Haagse Frederikstraat is een aanrader. Hier eet je enkel vegetarisch en veganistisch en dat blijkt verrassend lekker te zijn. Je eet deze gezonde hapjes op in de knusse achtertuin. En omdat de kaart regelmatig verandert proef je steeds iets nieuws!

Foam

Wat is jouw favoriete lunch spot in Den Haag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.