Ons hoor je niet klagen over die heerlijke zomerse avonden. Nou, als we toch één nadeel moeten bedenken is dat we al maanden geen fatsoenlijke tv-avond hebben gehad. Maar we worden op onze wenken bediend. Er komen heel wat mooie releases aan. Vijf super kijktips op een rij….

Bridget Jones's BabyBridget rules!
Onze favoriete wandelende ramp is terug! Het lijkt alsof Bridget eindelijk haar leven op de rit heeft. Maar dan ontmoet ze de knappe Jack (Patrick Dempsey). Deze man heeft alles wat haar eigen Mr. Darcy mist. Als Bridget ongepland zwanger raakt en twijfelt wie de vader is, gaat natuurlijk alles weer gruwelijk mis….
Bridget Jones’s Baby vanaf vandaag in de bioscoop

190 landen lachen mee
Met een avondje cabaret doe je ons een groot plezier alleen zijn wij altijd te laat met kaartjes kopen. Dankzij Netflix hebben we toch nog de show van o.a. Jochem Myjer en Hans Teeuwen kunnen zien. Maar de soms wat hysterische Jandino Asporaat heeft wel een hele bijzondere deal gesloten. Zijn nieuwe voorstelling Hoe dan ook is sinds vorige week in ruim 190 (!) landen te zien zijn. Aangezien zijn grote voorbeeld Chris Rock is, zijn we erg benieuwd of onze landgenoot in zijn voetsporen kan treden.

florence_foster_jenkins_48050670_st_1_s-high-1Zingende ramp
Zou Hugh Grant in de nieuwe Bridget Jones film ontbreken omdat hij druk bezig was met Florence Foster Jenkins? Het maakt ons niets uit wat deze samenwerking met Meryl Streep belooft hilarisch te zijn. Het verhaal in het kort: de steenrijke Florence (Meryl) denkt dat ze prachtig kan zingen en wil een groot concert in Carnegie Hall geven. Haar echtgenoot (Grant) weet dat haar stem niet om aan te horen is maar doet er alles aan om zijn vrouw niet te kwetsen… Maar het publiek kan je niet om de tuin leiden, toch? Oh, en dit is waargebeurd!
Vanaf 22 september in de bioscoop.

Stoere mannen
Ook het spannende The Siege of Jadotville vertelt een waargebeurd verhaal en neemt je mee naar 1961. Commandant Patrick Quinlan wordt door de VN met 150 mannen naar Congo gestuurd. Ze moeten zes dagen en nachten stand houden tegen 3000 Congolese soldaten. Ondertussen proberen hulptroepen uit Ierland en Zweden de soldaten te redden. De trailer maakt al indruk. En dankzij dit soort films zitten onze mannen gezellig met ons op de bank. Vanaf 7 oktober op Netflix

amandaknox_ka_uk_preSchuldig of niet?
Making A Murderer hield ons avonden aan de bus gekluisterd en won zondag niet voor niets 4 (!) Emmy Awards. Daarom verheugen wij ons erg op de nieuwe documentaire Amanda Knox. Ze werd twee keer veroordeeld en twee keer vrijgesproken op de moord op de Britse Meredith Kercher. Heeft dit meisje haar huisgenoot op een gruwelijke manier ombracht, of is deze naïeve uitwisselingsstudente onschuldig? Fantastisch dat er zelfs twee trailers zijn. Welke ga jij kijken? Amanda is onschuldig of Amanda is schuldig.
Vanaf 30 september op Netflix.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.