Onze vrienden worden al gek van ons. We slepen iedereen mee naar nieuwe tentjes. “Alles voor het blog.” Zo hebben we weer geluncht bij drie hele verschillende, maar o zo leuke lunchplekjes. Allemaal in een andere Haagse wijk. Happy tosti, Tasty en Club Vers kan je op je iPhone opslaan als lijstje ‘Leuke Haagse lunchspots.’ En wel hierom:

IMG_1189Happy tosti 
Met deze naam willen ze het vrolijke gevoel benadrukken dat bezoekers ervaren bij het eten van een tosti. En dat lukt ze goed. Het blije gevoel en enthousiasme dat de medewerkers uitstralen is niet onopgemerkt gebleven. Hier zijn mensen met plezier en toewijding aan het werk. De hippe en vrolijke uitstraling, met de schommels, maken het compleet. En de héle lekkere tosti’s niet te vergeten! ‘I’m not weird, I am limited edition’ staat groot op een pilaar. En zo is het maar net.
Korte Poten 5, Den Haag

IMG_1095
Lunchroom Tasty
Tasty is gevestigd op de Frederik Hendriklaan in prachtig monumentaal pand inclusief klassieke glas-in-loodramen. Binnen is het gezellig druk. Al zijn ze wel een beetje doorgeslagen met het ophangen van bordjes met een tekst. We schatten een bordje of 150. We waren unaniem over het broodje van de dag. Maar wat was die ook alweer? Zoals je op de foto ziet. Lekker was het sowieso!
Frederik Hendriklaan 58, Den Haag

IMG_1376
Club Vers
Verser, gezonder én lekkerder. Het motto van de gloednieuwe Club Vers klinkt ons als muziek in de oren. Het plein voor station Den Haag Holland Spoor is misschien niet direct de eerste plek die in opkomt als lunchlocatie, maar maak voor hen een uitzondering. Je wordt zeker niet teleurgesteld. Sterker nog, je komt vaker terug. Wedden? Wij namen een falafelsalade en een broodje avocado met een limonade van limoen en passievrucht. En wat was dat allemaal onwijs lekker. Je merkt aan iedere hap dat het eten met liefde is bereid. De inrichting is ook nog eens hartstikke sfeervol. Ze zijn ’s ochtends al om half 8 open. Ren dus ook eens langs voor een ontbijtje of koffie voordat je in de trein stapt.
Stationsweg 136a, Den Haag 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *