Wat missen we het om lekker uit eten te gaan. Maar dat je nu bij vele fijne Haagse restaurants eten kunt bestellen en laten thuisbezorgen verzacht de pijn een beetje. Dus daar maken we dan ook dankbaar gebruik van. Thuis uit eten is de noodgedwongen trend dit voorjaar. 3 tips voor thuis.

mugs mermaids
mugs mermaids

Pancakes Mugs & Mermaids stijl

Mugs and Mermaids staat bekend om haar kleurrijke, hippe, trendy en toch ook verantwoorde drankjes en bites. Hun o zo lekkere pannenkoekjes kun je nu thuis maken. Met een beetje hulp van de mermaids en een minimale eigen inspanning.

Ze bezorgen namelijke hun kleurrijke pannenkoekenmix kant-en-klaar bij jou aan de deur. Jij hoeft ze alleen zelf in de pan te doen en te garneren met wat aardbeien of blauwe bessen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat. Houd hun Instagram pagina in de gaten.

suzy Q

Suzy Q op je eigen eettafel

Dit weekend heeft Suzy Q voor onze brunch gezorgd. Ze hebben hiervoor de krachten gebundeld met Milu. We hadden een volle eettafel met o.a. smashed avocado, salade met watermeloen en feta en witte asperges fritatta.

Voor de komende weekenden hebben ze een zeer aantrekkelijk diner take out menu samengesteld. Hiervoor hoef je alleen even naar de haven te rijden om het op te pikken. Take-out bij Suzy Q.

foodsoldiers

Foodsoldiers herontdekt

Foodsoldiers zit tegenwoordig alleen nog in Wassenaar. We waren ze daardoor even uit het oog verloren. Maar na een culinaire ervaring in eigen tuin hebben we ze weer helemaal herontdekt.

Op hun Facebookpagina stonden verschillende heerlijke gerechten. Online hebben we onze wensen doorgegeven. Op de afgesproken tijd is onze bestelling netjes bezorgd.

Op het menu stond tuna tatami, Peking eend pannenkoekjes, gyoza’s en pad Thai. Wat een feestmaal. We waren echt uit eten in eigen tuin. Houd hun Facebook-pagina voor de actuele menu’s.

Wij blijven onze locals ook de komende thuisweekenden supporten.

3 reacties op Uit eten quarantaine stijl

  1. Leuk deze tips voor thuis uit eten gaan. Gelukkig bood mijn favoriet Indonesisch restaurant in Den Haag afhaal aan. Ik ben toch blij dat ik weer gewoon op restaurant kan gaan. Al vind ik die obers met een mondkapje maar zozo.

  2. Op restaurant gaan mag inmiddels weer, al vraag ik me af voor hoe lang nog. Je tips om er iets moois van de thuisbezorging te maken zijn erg creatief. Er gaat voor mij echter niets boven de beleving in het restaurant: lekker lang tafelen met een fles wijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *