Het duurt nog even voordat we weer het vliegtuig kunnen pakken naar zonnige oorden. Tot die tijd kunnen we natuurlijk wel dromen van fijne bestemmingen. Bonaire verdient een plekje op je wensenlijstje. Wij hebben 10 hotspots voor je verzameld.

Beach Club Ocean Oasis

Ocean Oasis is een van de nieuwste beachclubs van het eiland. En heeft alle potentie om de populairste te worden. Ze begrijpen hier waar toeristen blij van worden: lekker eten, goede service en fantastisch uitzicht.

Sebastian’s

Bij Sebastians heb je een van de beste zonsondergangen. De tafeltjes met direct zeezicht zijn populair. Net als hun pizzanight op zondag.

Windsock The Beach

windsock

Dit is toch wel een van onze favorieten. Zowel in de avond als overdag. Ze zijn net enorm uitgebreid, voorzien van nieuwe (gratis) ligbedjes en met meer tafeltjes direct aan zee. Windsock is succes gegarandeerd.

Jibe City Hangout Bar

Na een surfles of duikje is een ijskoude aya di limonci een aangename verkoeling. Bij Jibe City kan je de hele dag lui of actief doorbrengen. Hun tafelbbq avond op donderdag is er ook een om zeker te doen.

Foodies

Vis komt hier op het eiland zo van zee op tafel. Vooral tonijn is net wat lekkerder dan thuis. Bij Foodies eten we vers gevangen vis. Maar ook hun salades zijn erg goed!

foodies

Tostibar

De tostibar is brand new en zit midden in het centrum. Dit is de perfecte plek voor een to go lunch. Ook kan je plaatsnemen op de schommelbank voor de deur.

Stoked foodtruck

Op sommige dagen wil je in je bikini zo lang mogelijk op het strand hangen. Op zo’n moment biedt de foodtruck Stoked een uitkomst. De foodtruck parkeert iedere dag naast Ti Amo Beach. Hun burgers en falafel wraps zijn heerlijk!

Peanuts

Op Bonaire is de keuze uit goede salades enorm. Deze tonijn-mango variant bij Peanuts is zo’n succesnummer. Het Healthy Food caf√© Peanuts ligt niet aan zee. Maar is wel een dikke aanrader als je wat minder tijd hebt.

Rum Runners

rum runners

Rum Runners is het restaurant bij een hotel. Maar ook weer zo’n plekje waar je een keer geweest moet zijn.

Buddy Dive

Het is op Bonaire heel normaal om de restaurants bij hotels te bezoeken. Ook zijn er vaak mogelijkheden om voor een dag een strandbedje te huren. Bij Buddy Dive kan je heerlijk lunchen.

Ook nog leuk in het centrum zijn het Rumba Cafe, de Umbrella bar en Cuba Compagnie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *