2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven. Gelukkig horen wij niet bij deze groep. Een leven zonder boeken kunnen (en willen) wij ons écht niet voorstellen. En omdat de Kinderboekenweek is losgebarsten helpen we je aan 10 tips voor de komende herfstdagen.

In de trein. Op de bank. Op het terras. Aan tafel. In bed. In de tuin. Lezen doen we eigenlijk overal. Deze zomer zijn er door ons dan ook heel wat boeken verslonden. We zijn bekend met het bestaan van de e-reader, maar zweren toch bij papier. Zelfs als er op vakantie een stapel mee moet.

Achter gesloten deuren
Onopgeloste moorden, stuk gelopen relaties en bloederige scenes. We zijn er niet vies van. Onze voorkeur gaat niet uit naar een specifieke stijl. Als het boek ons maar pakt en meevoert naar een andere wereld. Zo is Svenja verrast door de thriller ‘Achter gesloten deuren.’ De charmante Grace is getrouwd met de knappe én rijke Jack. Op het eerste gezicht een perfect stel. Maar schijn bedriegt. Want waarom heeft de slaapkamer tralies?

Esther Verhoef schreef een flitsende roman over de wereldberoemde modeontwerpster Claudia Konings, oftewel Vivian D. ‘Nazomer’ geeft inkijkje achter de schermen in de meedogenloze modewereld en dat sprak Barbara enorm aan.

Leeslijstje
Deze tien zijn door ons gelezen én goedgekeurd. Hiermee kom je ongetwijfeld de herfst door. Oh, en als je ze via onderstaande bol.com links besteld krijgen wij commissie dus klikken maar..: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.